dijous, 16 de maig del 2019

Per evitar el sobrepes infantil, es deu posar a dieta als xiquets?

 
La recomanació de molts metges als pares sobre que el pes dels seus fills canvia i no té molta importància no és veritat. Els estudis han demostrat que el sobrepés infantil provoca conseqüències en la persona a mesura que va creixent. Segons l'OMS, els xiquets espanyols estan entre els més obesos d’Europa. L’Associació Espanyola de Pediatria té unes taules que indiquen que ha de pesar i mesurar un xiquet en cada edat, encara que els valors poden variar depenent de xiquet. És una forma d’orientar als pares.


La frase “un dia és un dia” no es complex mai. Molts pares no se n’adonen, però eixe dia es repeteix contínuament augmentant així la quantitat d’aliments no recomanats. S’han d’inculcar uns hàbits d’alimentació sans perquè se sàpia quins aliments s'han de consumir diàriament i quins en menys quantitats poques vegades.


No és fàcil la solució a l’epidèmia de quilos de més, ja que posar a dieta als xiquets és un tema delicat, els xiquets necessiten l’aportació de tot tipus de nutrients. Els consells a l’hora d’ingerir els aliments són molt importants: menjar lent, mossegar bé i saciar amb aigua. També que els sopars siguen lleugers, que s’eviten els refrescos i begudes ensucrades i que es faja exercici. S'ha de tindre en conter la qualitat dels nutrients i, per tant, s’aconsella centrar-se en un xiquet en concret per a determinar quines serien les seues pautes adequades.



Notícia original


Notícia relacionada 1


Notícia relacionada 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada