dijous, 9 de maig del 2019

El español que allarga la vida


El biòleg Álvaro Fernández va conseguir que els seus ratolins visqueren un 10% més i amb més salut. Només el 13% va patir un càncer, del 32% que és l'habitual

Ho va conseguir amb el sistema de reciclatge de les cèl·lules que consta que mitjançant una cèl·lula destrueix substàncies nocives i aprofita els seus components , serveix per a eliminar molècules defectuoses que sorgeixen de manera natural amb l'envelliment i suprimeix virus i microbis invasors.


L’equip de Álvaro Fernández amb cautela, suggereixen que aquest mecanisme podria ser "una manera efectiva i segura" de "fomentar l'esperança de vida amb salut dels mamífers". Però caldria intentar saltar el que separa els ratolins dels humans.

Aquest estudi ha avaluat els efectes de la mutació en el cor, en els ronyons i en altres òrgans, però no han rastrejat possibles impactes en el cervell dels ratolins, com pèrdues de memòria o problemes de cognició.

També hi ha científics que diuen que hi ha maneres senzilles d'augmentar aquest procés en les cèl·lules, sense haver de recorre a modificacions genètiques, tot i per a què és conegua l'autèntic invent per estendre la vida.


Notícia original
https://www.youtube.com/watch?v=CsBywiGdhwo
Notícia relacionada 1

Notícia relacionada 2



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada