dilluns, 4 de desembre del 2017

Fundació Oceanogràfic investiga si les tortugues poden distingir els plàstics de l’aliment viu

La fundació oceanogràfic investiga si les tortugues bobes (un tipus de tortuga) saben diferenciar el plàstic de l’aliment viu, per poder sobreviure al mar mitjançant una fase d’aprendisatge.

Per fer esta investigació han elegit a 12 tortugues procedents de la platja de les Palmeretes de Sueca que han segut cuidades durant mes d’un any en l’Àrea de Recuperació i Conservació d’Animals del Mar. Per realitzar la primera investigació han separat a les dos tortugues en dos grups diferents prenent un com grup d'aprenentatge i l'altre d'observació del seu comportament natural, per tal de comparar la seua actitud i per vore com actuarien davant d’un plastic.En moltes ocasions s'ha apreciat que, es pot generar confusió en les tortugues, ja que és possible que els plàstics s'impregnin d'olor.

Finalment, els resultats demostren que el grup d'aprenentatge desenvolupa un cert comportament de discriminació cap als plàstics, de manera que a través d'aquest procés es podria incrementar les probabilitats de supervivència d'aquesta espècie al mar.




Notícia original

Notícia relacionada

Notícia relacionada




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada