dijous, 26 de gener del 2012

151 xiques de 16 i 17 anys aborten sense informar als pares

Gallardón finalment decideix reformar la Llei de l`abort. Les xiques que decidisquen abortar i que siguen menors d`edat hauran  de tenir el consentiment dels pares. La Llei d`ara es va acceptar fa un any i mig, quant diverses xiques anaren a abortar es varen adonar que totes venien de famílies mal estructurades. La investigació que va fer la ACAI durant un any va donar uns resultats sorprenents, moltes de les persones que avortaren tenien entre 16 i 17 anys, però també molts d`ells van acudir amb els seus pares a la clínica. Esta nova Llei que es vol posar farà que el abort no desaparega, sinó  que s`amage un poc. La OMC ha declarat amb molta satisfacció la nova Llei que volen posar, moltes morts maternes son per haver tingut un abort insegur. En la revista “ The Lancet ” entesos en aquest assumpte han dit que l`abort ha de tendir cap a la liberalització.

Noticia real

Noticia relacionada:
- Permis per a abortar 
- Lei de l´abort 

Video


2 comentaris:

  1. Hem pareix molt bé aquesta llei que han fet nova, ja que em pareix una locura que una xiqueta de 16 anys puga anar a avortar sense que els pares ho sapien. He vist el vidio i em pareix molt trist.

    ResponElimina
  2. Pense que una xiqueta de 16 o 17 anys no tindra que avortar sense que els seus pares siguen conscients de que vol fer- ho ja que en 16 anys una xiqueta no pot prendre eixe tipo de decisions per ella mateixa.La nova llei que han posat hem pareix molt bé i el video és molt interesant.

    ResponElimina