lunes, 23 de enero de 2012

ALCOHOL I OBESITAT ABDOMINAL RELACIONATS

El centre d’investigació Estudi Prospectiu Europeu sobre el Càncer i Nutrició (EPIC) ha realitzat un estudi en el que es relaciona l’alcohol amb l’obesitat abdominal. Aquest diu que un alt consum d’alcohol pot provocar l’increment de Índex de la Massa Corporal (IMC) al voltant de la cintura.
Aquest estudi realitzat a més de 250.000 persones entre 25 i 70 anys durant un període de nou anys, ha analitzat els efectes de l’alcohol tant en homes com en dones, i el que pretenia era veure com afectava aquesta beguda en una gran ingesta, donant com a resultat una obesitat abdominal. Encara que aquest estudi es base solament en la ingesta agressiva d’alcohol, els científics del Centre de Investigació Bioquímica en Xarxa Epidemiològica i Salut publica (CIBERESP), vol també saber si pel contrari, una disminució de l’alcohol també podria revertir l’obesitat abdominal. En cap moment no es desaconsella veure aquesta beguda, sempre i quan es prenga d’una manera moderada.
Per finalitzar, els científics van observar que certs tipus de begudes com la cervesa i el vi, tenen efectes distints sobre la persona, la cervesa, és pijor que el vi en aquest cas. Així, els homes que beuen cervesa en excés, presenten un 75% de probabilitats de patir aquest tipus d’obesitat front al 25% que presenta el vi. En el cas de les dones, un alt consum de cervesa seria quasi el doble de probabilitats de patir obesitat que amb el vi.


Noticies Relacionades:

Vidio Relacionat:

1 comentario:

  1. Desde el meu punt de vista pense que beurer molt de alcohol no es saludable per a la nostra vida, ja que al cap d´un temps provoca obesitat. A les persones que es agrada beurer alcohol ho deurien de fer d´una manera moderada.

    ResponderEliminar