dijous, 26 de gener del 2012

L'alcohol allibera endorfines


Quan bebem alcohol provoquem la secrecció d'endorfines al cervell, açò ens fa sentir plaer i ens podria conduir a l'addicció. Açò s'ha comprovat, després de més de trenta anys d'estudis, que els ocorre als humans.
La investigació diu que quan ingereixes alcohol les endorfines s'alliberen i són aquestes les responsables que percebim ixes sensacions quan hem begut.
Les endorfines tenen efectes opiacis, a més aquestes es formen de manera natural al cervell, però quan bebem alcohol les trobem al nucli accumbens i en l'escorça orbitofrontal. També han aconseguit saber quin és eixe receptor opiaci, és el Mu. Saber en quins punts es donen aquestos fets ajudara molt per a evitar els problemes de l'alcohol, tant en mètodes com en medicacions.

Quan augmenten les endorfines, en els bebedors habituals, es quan es produeixen eixes emocions positives, però sols ens els habituals. Això significa que els cervells d'aquestes persones han sigut com canviats i ara encontren en l'alcohol una cosa molt més plaent que ho encontraria una persona que no consumeix habitualment alcohol. 


Noticia original 

Noticies relacionades



Video

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada