dimarts, 24 de gener del 2012

ELS PEDIATRES DEMANEN ADELANTAR LA VACUNA DEL XARAMPIÓ.

Aquest any ha hagut un considerable augment de casos de xarampió en xiquets, front a anys anteriors. Aquest fet ha repercutit en la decició de la L’Asociación Espanyola de Pediatria (AEP) , que ha recomanat adelantar les dates de vacunació dels nadons.

Fins ara la primera dosi s’injectava als 15 mesos de vida, i ara és als 12 mesos. La segona vacuna en compte de posar-se a l’any, és als 24 mesos.

Dates que queden reflexades al nou calendari vacunal , vàlid per a tota Espanya, ja que degut a la gran mobilitat al nostre pais es aconsejable que les dates de vacunació siguen les mateixes a totes les comunitats.

Al nou calendari apareixen canvis en les dates d’altres vacunacions com la vacuna contra la difteria, les vacunes del meningococ i del neumococ, la del virus del papiloma humà i un augment en la dosis per a la tosferina. També apareixen algunes recomanacions, com ara que els xiquets amb enfermetats cròniques deuen vacunarse, també els xiquets adoptats i immigrants. Aquestes recomanacions s’han fet degut a que han disminuit el percentatge de vacunats.


Noticies relacionades:




Video:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada