diumenge, 29 de gener del 2012


Augmenten les morts a 15 persones per el derrumbament al Riu de Janeiro.



Els equips de rescat van trobar més cinc cadàvers entre els escrombros dels tres edificis que es van desplomar el dimecres en el centre de Rio de Janeiro, amb el que ascendeixen a 15 els morts i queda una vintena de desapareguts.

Portaveus del Cos de Bombers  van explicar que esperen trobar a la majoria de víctimes juntes, perque se sap que un grup de treballadors d'una mateixa empresa estava assistint a una classe d'informàtica en el moment de l'accident, sobre les 20.30  del dimecres passat. Fins ara s'han retirat 22 tones d'escombros dels tres edificis, un de vint plantes, un altre de deu i el tercer de cinc pisos, que es van enfonsar al cèntric carrer Treze de Maio, situada a un costat del Teatre Municipal, a la zona de la Plaza Cinelandia. El governador de l'estat de Rio de Janeiro, Sergio Cabral, va decretar tres dies de dol oficial a la regió a partir d'avui.

La zona del sinistre és molt transitada  en l'horari laboral, per la qual cosa la tragèdia ,podia haver tingut dimensions molt més greus si hagués ocorregut un parell d'hores abans, segons el governador. Les autoritats sospiten que l'accident va poder haver estat causat per una fallada estructural  a l'edifici més alt, que el seu desplomi va afectar als altres dos, encara que encara no hi ha un informe oficial sobre les causes de la tragedia.


Noticia:


Video:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada