dimecres, 11 de gener del 2012

Adicció a la cocaina, perduda de matèria gris cerebral i problemes de conducta


El Laboratori Nacional de Brookhaven, en Estats Units a comprovat que les persones adictes a la cocaina, tenen una disminució del funcionament i deteriode de la materia gris del cervell.
Els estudis han obtingut images del volum de persones sanes i de consumidors de cocaina.
Afirmen que els consumidors pateixen aquest deteriode tabé a la escorça frontal, que repercutix al autocontrol i a l'hora de pendre desicions, sobretot quan estan estresats.


3 comentaris:

  1. He escollit aquesta notícia perquè hem sembla que tracta un tema d'actualitat que augmenta cada vegada més. I ens mostra els efectes d'aquesta droga.
    he trobat uns vídeos sobre els efectes de la cocaina en un xic: http://www.youtube.com/watch?v=tXNCpq4XDV4 i els efectes de la cocaina en una xica: http://www.youtube.com/watch?v=CGk4bnV0fm0&feature=related que són pràcticament els mateixos.

    ResponElimina
  2. Aquesta notícia m'ha paregut interessant ja que ens explica els efectes que té aquesta droga en l'ésser humà.Ja que hi ha un deteriode de matèria gris,problemes respiratoris,trastorns nutricionals,etc.I fins i tot aquesta droga que no ens aporta res bo,provocaria una mort per un infart de miocardi,una sobredosis i també podrien arribar a un infart cerebral.

    ResponElimina
  3. Aquesta noticia, hem resulta interessant ja que, la cocaina és bastant freqüent a aquest entorn, actualment molt joves per sentir-se a la moda la consumixen.
    Pense que abans de consumir cualquier droga, deuríem ser més conscients del que, tal volta siga una "xuleria", ens pot costar la vida, ademés abans de ficar-nos en alguna cosa del que sabem que costa sortir, valdría la pena parar-se a pensar si val la pena, si de veritat ho desitgem.

    ResponElimina