diumenge, 19 de juny del 2011

Gorros freds per a dormir? Sí

Segurament has estat alguna nit en vetla sense poder conciliar el son igual que molta gent, i que haurà utilitzat fàrmacs per a intentar adormir-se. Però tot açò s'ha acabat, ja que s'ha fet un descobriment increïble, el refredament del cervell per a reduir l'activitat cerebral i així relaxar el sistema nerviós.

Per a provar açò, un grup de científics va reunir a un grup d'hòmes i dones, alguns amb problemes d'insomni i altres sans. Els van donar uns gorros que contenien uns conductes d'aigua, i als que patien insomni se'ls va reduir considerablement la temperatura.

Als pocs minuts estaven dormint, i van continuar així pràcticament el mateix temps que la gent sana.Açò es deu al fet que la son reduïx el metabolisme del cervell, i a l'aplicar-li fred, esta activitat es reduïx permetent el descans del pacient. Açò suposa un gran descobriment, ja que no s'introduïx en el cos cap substància química i és totalment segur. L'única cosa que s'ha d'esbrinar és que quantitat de fred s'hauria d'aplicar a les persones.


Notícia original

Notícies relacionades:

Dormir poc engreixa

Conseqüències de no dormir

Vídeos relacionats:


1 comentari:

  1. Em pareix molt interessant aquesta notícia, ja que, l'insomni es un problema considerable en la nostra societat i sempre és millor evitar prendre qualquier substància química si es pot solucionar d'una manera tan natural.

    ResponElimina