dimarts, 7 de juny del 2011

És el mòbil cancerigen?

Estar sempre connectat al mòbil, és possible que siga cancerigen, segons la OMS, però no està cert del tot, encara s’està investigant. Es fins on ha aplegat l’Agència Internacional per a la investigació del càncer.
En un dels estudis d’aquest cas s’ha dit que elevava en un 40% el risc de presentar un glioma entre les persones que estan pegades al mòbil més de 30 minuts al dia, durant uns 10 anys. Un informe de la OMS va recomanar cada vegada que utilitzares el movil posar-te’l no molt a prop de la teua orella, a uns 30 centímetres. Assegurava que es molt millor que la gent utilitza més el escriure missatges pel mòvil, parlar per internet o utilitzar el “manos libres”, ja que així no s’arrisca a camps de radiofreqüència.
Els científics diuen que el estar sempre enganxat al mòbil pot produir un augment dels gliomes i les neurones acústiques, dos tipus de càncer cerebral. Però en realitat el científics ho han estudiat amb les persones i encara que s’ha donat el cas d’aquest càncer no és clarament evident que siga per aquest motiu.






Notícia original
Altres notícies relacionades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada