dissabte, 18 de juny del 2011

i-Dosing. ¿nova droga per Internet?

 i Dosing, ¿nueva  droga musical por internet?
 Hi ha pagines d’Internet que ofereixen i.dosing i s’anomenen tons binaurals. Quan ho sentim en uns auriculars, es converteixen en un so per a una oïda i un altre so completament diferent per  l’altra oïda. El cervell al sentir-los els dos a la vegada ho transforma en algo diferent. A part de que aquest sons poden dur-te a altres drogues mes fortes, les pagines webs que ofereixen i.dosis fomenten el sexe y les drogues.
Per 19,95$ s’aconsegueixen quatre dosis, reben el nom de alcohol, opio, marihuana, peyote u orgasmo.
I-doser.com promet estimular els nostres sentits i fer-nos sentir “high”, es a dir, estar de la millor forma posible, després de sentir aquest sons. Mentre que estiguen sentin aquest sons recomanen que tanquen els ulls, que estiguen a una lloc oscur, volumen alt etc.
Una persona que ho va provar amb un audio anomenat “shroom” deia que en un principi amb el ulls tancats veia moltes llumetes, doncs quan va començar a pujar-li la veu pensava que s’afonava la caira , es sentia molt relaxat i quan li baixava la veu es sentia amb molta confiança , no volia alsar-se de la caira ni dir res.
En 1839 Heinrich Wilhelm Dove va trobar dos tons que podien reproduir-se de manera que a una oïda sentira un so i latra un altre. Ho va anomenar binaural beats y ha estat investigan-se en els dos ultims segles
La doctora Helane Wahbeh, metge de la Universitatde Ciencia y Salut de Oregon, negava que ningún to podía provocar la mateixa sencacio que la consumucio de la cocaína i de l éxtasis. També digue que van realitzar un estudi amb quatre persones i no van notar cap canvi.  El profesor F Brian Fligor diu que es una forma de jugar amb la rebuda del so.

noticia original


noticies relacionades:
drogues de disseny
droges i adiccio.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada