domingo, 19 de junio de 2011

El personal sanitari dels hospitals de Xàtiva y Ontinyent participen en tallers per a saber donar les males noticien.

Les males noticies solen ser mes freqüents en els casos terminals però també hi ha altres casos com per exemple dir-li a un adolescent que pateix diabetis.
Encara que pareixia que no donar males noticies es una tasca complicada.
Disminuir el impacte que pateix el malat o la seva família, es un dels objectius que te el Taller Pràctic de Comunicació de Males Noticies.
Al personal sanitari mai l’han format per aquestes tasques d’ací sorgí l’idea d’aquest projecte.
Els sanitaris en aquestos taller agarren el roll de pare del malat per així poder saber el que es rebre una mala noticia y donar-se conter de com hi ha que actuar.
També hi ha que dir que la recepció d’una mala noticia pot provocar ansietat, depressions, agressivitat...
Per a donar aquest tipus de noticies hi ha que escollir molt be la situació y principalment anar sense ninguna presa.Com donar una mala noticia


Com els metges tenen que donar una mala noticia.
1 comentario:

  1. Aquests tallers són molt importants, ja que els moments de donar males noticies s'ha de saber tindre molta cura i tacte per a poder afectar el mínim possible als que en ixen perjudicats. Aquests tallers com indica a la noticia fets per al hospital d'Ontinyent i Xàtiva faran tindre als seus treballadors major facultats en aquestes ocasions, i saber tractar amb més efectivitat i suavitat aquests casos però sempre dient la veritat per suposat.

    ResponderEliminar