dimarts, 7 de juny del 2011

La pell de les pomes, bona per als músculs.

En la pell d'algunes fruites com la poma o la pera s'encontra una substància que podria ser beneficiosa per a la musculatura, segons un experiment amb ratolins.
Si aquests resultats es confirmen amb humans, l'àcid Ursòlic es podria fer servir per a tractar la distròfia muscular, una afecció que castiga habitualment a pacients que porten temps a l'hospital i per a la qual no existeix ninguna cura en l'actualitat.
També l'àcid Ursòlic ha mostrat beneficis per als ratolins sans: els seus músculs creixien i s'endurien, el seu greix corporal disminuïa i hi havia menor quantitat de colesterol, triglicèrids i glucosa en la seua sang.
Els autors de l'estudi, publicat a 'Cell Metabolism', van comprovar com una sèrie de gens s'activaven en pacients d'atròfia muscular, tant si era per falta d'activitat o malalties paralitzants com l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).
Van comparar l'activitat de les cèl·lules musculars en condicions d'atròfia amb un mapa d'expressió gènica i van observar que l'àcid Ursòlic causava la pèrdua muscular, pel que van decidir provar en ratolins.
Els ratolins amb atròfia muscular van millorar després d'haver-se fet aquest tractament natural.
Christopher Adams, principal autor de l'estudi des de la Universitat d'Iowa (EUA), ha dit que seria perfecte que l'àcid Ursòlic reduïra l'atròfia i el greix corporal en les persones
i que es puguera adquirir menjant fruites com les pomes. Però encara no saben si serà possible.



Notícia original.
Altres notícies:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada