diumenge, 19 de juny del 2011

Una pastilla al dia per a previndre el càncer de mama.







La GEICAM ( Grup espanyol d’investigació del càncer de mama) ha descobert, després d’un dur treball internacional, un medicament capaç de previndre  el càncer de mama: l’exemestà.
Aquesta reduirà el risc de patir el càncer a dones postmenopàusiques, reduint les possibilitats de desenvolupar-lo a un 65%.

Este farmac es totalmente segur, i no tindrà efectes secundaris, com pot ser ostroporeosis , fractures, embolies pulmonas, entre altres; com s’han donat casos en altres farmacs de la mateixa família d’aquest.

Una investigación ha comprovat que aquesta podria previndre alrededor de 5.000 nous casos de càncer de mama. També ha destacat que a mesura que passe una mica el temps el preu d’aquest anirà baixant per tant podrà ser adquirit per més dones.

El tractament pordia emplear-se sense necesitat d’autorització com tratament preventiu, però alguns eperts assenyalen que facilitarà alguns procesos mèdics la seua aprobación.

el càncer de mama té moltissímes portes obertes que poc a poc aniran conduint a trobar la seua curació absoluta, ja que, a part d’aquest gran avanç amb la pastilla, la cirugia mínimamente invasiva en el tractament del càncer de mama està tinguen molt d’èxit. 


Notícies relacionades:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada