sábado, 18 de junio de 2011

Nou invent per a l'oida

Creen un nou implante coclear de l'oïda mitjana en Hannover, Alemanya, que podria solucionar molts problemes auditius a la població, gràcies al DACS (Simulador Coclear Acústic Directe) que aniria dirigit a les persones que senten prou mal amb un audifon convencional però que tampoc necessiten una pròtesi. Açò podria ajudar les persones amb problemes en l'oïda mitjana, cosa que fins ara no tenia una solució adequada.
Un home, Jürgen Hoffman, que va començar progressivament a perdre l'oïda; deia que se sentia frustrat perquè no hi havia cap solució per al seu problema, ja que amb el seu audiòfon només arribava a sentir el 50 per cert del normal. En canvi, des que se li va implantar este nou sistema, ara sent el 100 per cent.

De moment només ha sigut implantat en la ciutat de Hannover a tretze persones, i no se li ha posat un preu d'eixida ja que encara està en fase de proves. Han invertit uns 50 milions d'euros en este projecte, que s'espera que puga solucionar els problemes auditius a molta gent amb eixos casos.
Noticia original

Noticies relacionades:

Un fòsil permet saber més sobre la evolució de l'oida

Memòria mecànica a l'oida interna

Videos relacionats:


No hay comentarios:

Publicar un comentario