dilluns, 4 de febrer del 2019

La terra amb el clima de fa 50 milions d’anys?

Uns científics demostren que si no es prenen mesures contra el canvi climàtic i hi haurà greus problemes com: tornar al clima de fa 50 milions de anys i tot això amb un estudi del clima del passat i un altra sobre el estudi del present i altres obres el futur, agafant els tres estudis els han comprat i així han conseguir saber el clima del futur tan preocupant.


El clima que es presenta en el futur és 13 graus més calorós que la mitja actual, és calcula que en 2030 ja haurém retrocedit un milió de anys arrere en la temperatura, i que encara que siga sols 1 de 50 dels que queden 49, és notara notablement en les nostres vides diaries, ja que si arribem a la temperatura de fa 50 milions d'anys es casi segur que ningú sobrevisca, ja que en aquesta temperatura era en la que els dinosaures tenien vida i altres animals que estan extingits o en extinció.

Assumint una visió optimista, les prediccions mostren que la vida és resistent i pot adaptar-se a grans canvis. No obstant això, la velocitat de la transformació és inèdita i, encara que la vida estigui fora de perill, això no vol dir que les espècies individuals vagin a superar aquesta revolució climàtica intactes.




NOTICIA ORIGINAL

NOTICIA RELACIONADA 1

NOTICIA RELACIONADA 2


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada