dilluns, 4 de febrer del 2019

Identificats dos tipus de bacteris de l'intestí relacionats amb la depressió




Segons els estudis dels científics, la nostra salut mental podria estar influenciada per alguns microbis, però hui en dia aquest procés s'ha estudiat més en animals que en persones. Es pot observar que si introduïm residus orgànics de persones amb una malaltia com la depressió dins d'un animal aquest animal es contagia d'ella.

Segons l'equip d'investigació de Raus, la relació que hi ha entre la salut mental i el metabolisme dels microbis de l'intestí és molt debatut en la cerca del microbioma. Ells diuen que és interessant la situació del fet que els microbis puguen intervenir en el nostre cervell, però ja que en les persones s'ha explorat molt menys que en els animals no se sap molt de moment.

Els científics també van voler analitzar les substàncies que produeixen els microbis que poden actuar en el nostre cervell, després van comparar la informació extreta, amb la dels residus orgànics de les persones amb depressió. I van descobrir que les dues proves contenen microorganismes per a produir DOPAC.


Notícia Original

Notícia Relacionada 1

Notícia Relacionada 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada