dimarts, 5 de febrer del 2019

A l’any 2045 l'ésser humà podria arribar a la immortalitat



La immortalitat serà possible a l’any 2045 segons José Luis Cordeiro, el qual és professor i assessor de la Singularity University, la qual és una institució acadèmica americanacreada per la NASA i finançada per Google. Cordeiro afirma que l’envelliment és una enfermetat la qual podria tenir cura.

Cordeiro fa aquestes afirmacions ja que ell es basa en un corrent cada volta més estesa anomenada la “singularitat tecnològica”, la qual apunta cap al progrés tecnològic i l'arribada de la intel·ligència artificial que poden acabar amb “l’edat humana” i donar lloc a “l’edat posthumana”.

Segons afirma, entre l’any 2029 i el 2045 podrem tindre ordinadors amb més transistors que neurones té el cervell humà, cosa que donarà inici a la singularitat tecnològica, és a dir, la intel·ligència artificial serà igual o superior a la humana.

Altres pensaments que té aquest investigador és que per als pròxims 10 anys, per tan sols 10 dòlars una persona podria accedir a la seqüenciació del seu genoma i conèixer quina relació guarden malalties com el càncer o l'Alzheimer amb els seus gens i arribar a prevenir-les.



Notícia



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada