dilluns, 4 de febrer del 2019

La mala relació amb els professors augmenta la adicció a internet dels adolescents

“Quan perceven una miullor relació amb els docents, el risc de adicció disminuix. Es confirma així el decisiu paper que l'escola té en aquest problema”. L'estudi es va desarrollar en 31 centres escolars d'ESO de la Comunitat de Madrid amb 1.288 estudiants als que es va realitzar un qüestionari on line en horari escolar.

Visió fatalista cap al futur

Ademés de la adicció a internet, han fet un altre estudi que consisteix en "una exesiva orientació que porta a evitar la responsabilitat i l'esforç. Aquest problema és especialment greu en l'etapa en la que deu iniciar-se la construcció del propi projecte vital”,

“Els professors deuen entendre que l'alumnat que ha creiscut amb noves tecnologies té altra manera d'aprendre. Té més facilitat per a utilitzar varies fonts d'informació a la vegada o per a procesar-la amb més rapidesa, però té més dificultats per a estudiar un text de manera linial o per a seguir explicacions i traballs monòtons”.

Atur juvenil i fracàs escolar

Els resultats de la investigació reflexen la necesitat d'exercir l'autoritat en les escoles d'una manera diferent, més propera a la confiança que a la por del càstic, en la que es veja al professorat com un aliat per a aconseguir el que se desitja: aprendre i lluitar per un futur millor.





noticia original:
no hi ha noticies relacionades.
video

1 comentari:

  1. MUY INTERESANTE ,debe haber mas orientación en los hogares y colegioshttp://www.cytotec.mx/

    ResponElimina