dijous, 10 de gener del 2019

L'estrany “fluid oscur”: la nova teoria que explica de què està fet el 95% de l'univers

Newton, Einstein i Stephen Hawking van aconseguir grans avanços per a explicar els misteris de l’univers, però hi ha una faena que a pesar dels seus treball i esforços, que encara està molt atrasada.
Hui sols sabem de què està fet el 5% de l’univers: el 95% del que queda està format per dos materials invisibles i desconeguts: la energia oscura i la materia oscura.
Lo poc que sabem de elles és que està basat en els seus efectes sobre la gravetat.

Els científics no saben realment que són realment ixes substàncies, però els seus models teòrics donen pistes sobre com funciona.
La materia oscura ocupa una gravetat que manté a les galàxies unides; la energía oscura, al contrari, exerceix una força de repulsió que és la que fa que l’univers creixca.
S’han observat que la materia oscura i l’energia son fenòmens separats,però el nou estudi de la Universitat d’Oxford planteja que en realitat les dos forman part del mateix, els dos són igual d’extranys i de misteriosos.


L'astrofísic Jaime Farnes, autor de l'estudi; planteja que algunes substàncies conformen un “fluid oscur” de gravetat negativa. El fluit segons la teoria seriosa la substància de què està fet el 95% de l'univers.

Estos objectes no són un concepte nou i és suposa que son possibles. És diuen objectes de massa negativa o gravetat negativa, que és el mateix que el fluit oscur que va proposar Farnes.

D'esta manera Farnes proposa un model que intenta explicar com els forçes d’atracció i repulció tenen una substància que manté a l'univers unit però en una constant expanció.
Farnes en alguns comunicats va escriure com li va anar la seua teoria aleshores ell va escriure que el resultat va ser fabulós i que els energies oscure és podien unificar.

 








Noticia original 

Noticia relacionada 1

Noticia relacionada 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada