divendres, 11 de gener del 2019

300 balenes moren varades en Nova Zelanda

Las ballenas muertas en la playa de Farewell Spit, este viernes.


Diversos centenars de balenes pilot van ser trobades mortes a Nova Zelanda després que més de 400 d'elles quedaren atrapades en la costa de la badia Golden, al nord-oest de l'illa Sud. Aquest incident ha sigut catalogat com un dels majors incidents de balenes en la història de Nova Zelanda.


Segons el Ministeri de Conservació calculen que han mort al voltant de 300 cetacis dels 416 que van ser trobats en Farewell Spit. Durant aquest temps, van haver desenes de socorristes que van lluitar per salvar el màxim nombre de balenes, però després es va descobrir que la majoria de les 100 balenes salvades van tornar a encallar.


Es desconeixen les raons de per què ocorre aquest fenomen, podria ser que les balenes encallen per accident buscant aliment, ja que la marea té un recorregut molt llarg o fins i tot degut a moviments sísmics submarins .


El que es sap segur és que aquestes balenes no s’estan suïcidant i que aquest no és un cas especial, ja que aquesta badia és coneguda per aquests incidents, degut a que en 2015 ja hi va haver 200 balenes encallades en aquesta zona i en 1918 van ser més de 1000 d’aquests cetacis.






Notícia

Notícia relacionada 1

Notícia relacionada 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada