lunes, 5 de diciembre de 2016

Una tempesta deixa a València gairebé la mateixa pluja que en tot l'any.

La ciutat registra 130 l/m2 en apenes unes hores i la pluja obliga tallar túnels, passos inferiors i carrers.València ha sofrit la major tempesta de la que es te constància des de 2007, segons AEMET. Aquesta tempesta ha inundat carrers i avingudes de la capital.

Fins a aquest dia a la ciutat de València s’havien recollit sols 176 litres per metre cuadrat, sols un poc més del que s’ha recollit el dia de la tempesta.

A la zona de l'Albufera va caure un gran nombre de rajos, una cosa que per a AEMET és típic de tempestes intenses d'hivern amb nucli fred, amb molt de granís fí.

A l'àrea de València s'havien registrat fins a la mitjanit 129,8 litres per metre quadrat en el pluviòmetre de la zona de Blasco Ibáñez, 120,3 en el de la Universitat Politècnica i 110,6 en el de l'aeroport de Manises.

Entre altres incidents provocats per la pluja en la capital valenciana cal destacar l'incendi en un habitatge causat per la caiguda d'un raig al carrer Peris Brell, a conseqüència d’açò un home va haver de ser hospitalitzat per inhalació de fum.

Notícia original

Notícia relacionada 1

Notícia relacionada 2

Notícia relacionada 3

Vídeo de la notícia

No hay comentarios:

Publicar un comentario