dijous, 8 de desembre del 2016


http://www.agenciasinc.es/var/ezwebin_site/storage/images/multimedia/fotografias/los-anfibios-con-defensas-venenosas-tienen-mayor-riesgo-de-extincion/5870295-2-esl-MX/Los-anfibios-con-defensas-venenosas-tienen-mayor-riesgo-de-extincion_image800_.jpg

ELS AMFIBIS AMB DEFENSES VENENOSES TENEN MÉS RISC D'EXTINCIÓ



Els amfibis són el grup de vertebrats més amenaçats del planeta i han experimentat una alta disminució de la seva població a tot el món, la qual cosa planteja greus problemes per a la seva conservació.
 
La defensa tòxica pot ser excel·lent per evitar als depredadors, podria ser una mala notícia a llarg termini per a l'espècie. És un altre exemple de com l'evolució no actua pel bé de l'espècie, sinó pel de l'individu explica Kevin Arbuckle.

La recerca suggereix que la forma en què una espècie es defensa podria ser part del trencaclosques per determinar quins necessiten esforços de conservació. Les amenaces a la biodiversitat dels amfibis són nombroses: la ràpida destrucció de l'hàbitat, l'explotació i els contaminants que entren en el medi ambient. L'estudi es basa en una recerca anterior que va trobar que els amfibis tòxics també eren més propensos a extingir-se segons la història evolutiva. El següent pas és esbrinar què mecanisme està darrere del vincle entre la defensa i l'extinció.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada