dilluns, 5 de desembre del 2016

Dos persones moren per les fortes plujes i inundacions


Dues persones han mort com a conseqüència de les pluges torrencials que han caigut durant aquest diumenge sobre la Costa del Sol i Cadis. Una dona de 26 anys que ha mort ofegada en Estepona (Màlaga) i d'un treballador de l'empresa elèctrica Endesa que ha estat arrossegat per la riuada en la Línia de la Concepció (Cadis).

La pluja ha anegat carrers i urbanitzacions, la qual cosa ha provocat que 83 persones haguessin de ser rescatades a Màlaga. En aquesta província, totes les carreteres estan ja obertes al tràfic. Els evacuats han passat la nit en albergs, poliesportius i a casa de familiars després de veure com l'aigua pujava fins a un metre dins de les seves cases.
La tromba ha provocat a Màlaga més de 805 incidències a la província, la major part d'elles relacionades amb anegaciones en garatges, habitatges i locals comercials, a més d'entrades d'aigua importants en col·legis, centres de salut i en una residència de majors en Alhaurín de la Torre. Hi ha rierols i llits de rius desbordats per tota la línia de costa occidental de la província de Màlaga, on a primeres hores d'aquest diumenge s'ha activat el Pla d'Emergències davant el risc d'inundacions.


Noticia Original
Notícia Relacionada
Video


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada