miércoles, 28 de diciembre de 2016


ELS PRÒXIMS 20 ANYS SERAN CRÍTICS PER AL PLANETA


Nicholas Stern ja va explicar, en un informe encomanat pel govern britànic, que l'impacte econòmic afecta el canvi climàtic. Des que ell va elaborar dit informe, el gel de l'Àrtic continua desfent-se debut a què les temperatures no paren de pujar. En aquell moment Stern va ser optimista assenyalant que la inacció davant del canvi climàtic tindria un cost del 5% del PIB aproximadament, perquè ha augmentat encara més.

Stern és economista i té una mena d'esperança amb la tecnologia i en l'acord de Paris, pel que els estats procuraran que la temperatura del planeta no puge més de dos graus.
En una entrevista que li van fer amb la col·laboració de la BBVA, va explicar que les emissions a l'atmosfera han augmentat, des que ell va fer el primer estudi de 40.000 a 50.000 milions de tones de CO2.

Ell pensa que la tecnologia (intel·ligència artificial i biotecnologia) avança molt ràpidament i d'alguna ma
nera açò podria ajudar.

Resultat d'imatges de CANVI CLIMATIC


Resultat d'imatges de CANVI CLIMATICEls pròxims 20 anys seran crítics per al planeta, ja que cada vegada viu més gent en ciutats, les temperatures seguiran augmentant, cada vegada hi haurà més extincions.

Una pos
sible solució és proporcionar energia sostenible per a la indústria, però el més important serà el transport elèctric.

No hay comentarios:

Publicar un comentario