dilluns, 12 de desembre del 2016

Els signants de l'Acord de París tanquen files enfront de Trump



L'elecció de Donald Trump com a president dels Estats Units pot tenir efectes molt negatius per a la consecució dels grans objectius de desenvolupament sostenible,adoptats recentment per Nacions Unides. A la definició de les quals i implementació l'administració del ex president dels estats units d’Amèrica, Barack Obama havia contribuït significativament.



Una de les últimes decisions del ex president dels estats units d’Amèrica Obama va ser protegir, mitjançant la figura de monument nacional, una gran extensió de les seves aigües continentals: Els canons del nord-oest i les muntanyes submarines. En aquesta zona de la Costa Oest d'Estats Units, els profunds congosts i els volcans extints preserven formes de vida en la seva majoria,capaces de sobreviure durant centenars, fins i tot milers d'anys, sota condicions extremes de temperatura i de pressió. I en la seva superfície, l'observació de cetacis en llibertat s'ha convertit en un extraordinari reclam turístic.


<p>Foto de familia a las afueras de la COP22. / <a href="https://www.flickr.com/photos/unfccc/30973863431/" target="_blank">UNclimatechange</a></p>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada