dilluns, 26 de desembre del 2016

Molts afectats per la contaminació hídrica al Nord-est de Xina


Les autoritats locals informen que l'aigua torna a ser potable després de sofrir una contaminació hídrica que va afectar un percentatge de població prou elevada. Es van adonar d'aquesta contaminació quan alguns habitants del Nord-est de Xina es queixaven de l'estómac i van anar al metge. Després de realitzar alguns estudis sobre l'aigua que havien begut, es van adonar que estava contaminada pel  bacteri e-coli.


Una de les causes d'aquesta contaminació van ser que les canonades d'aigua, que estaven velles i algunes, fins i tot, presentaven clavills, fet que va provocar que l'aigua es filtrara amb aigües residuals i quedara contaminada. Això va provocar la contaminació d'unes 2600 cases del Nord-est de Xina, és a dir, va afectar a unes 9000 persones.


El primer pas que van dur a terme per a desintoxicar aquesta aigua va ser canviar totes les canonades que estaven velles i purificar l'aigua, segons va comunicar el govern local. A partir d'ara hi haurà més control a les canonades perquè no volen tornar a sofrir una contaminació com aquesta.



Noticia original
Noticies relacionades

Video relacionat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada