dissabte, 3 de desembre del 2016

Un estudi troba la causa dels problemes visuals en astronautes

Els astronautes solen tindre problemes de salut, sobretot cardiovasculars, quan tornen de les seues missions. Però la RSNA, ha fet un estudi on s'ha descobert que els dificultats visuals dels astronautes estan relacionades amb els canvis al líquid cefaloraquidi.

Els científics de la NASA fa temps que estan observant una deterioració visual en els astronautes que tornen de llargues missions. Els símptomes més comú són: visió borrosa, debilitació de la part posterior del globus ocular i inflamació dels nervis òptics i es troben en quasi dos terços d'aquests astronautes.

Al principi no sabien com tractar-ho, els experts pensaven que aquests problemes eren del desplaçament del plasma cap a la part superior del cos a causa de la microgravetat, però un equip de científics va descobrir que el problema es troba al líquid cefaloraquidi. Aquest, en la Terra està preparat per als canvis, però per a la gravetat zero no.

En 2015 la NASA va realitzar un experiment per a estudiar els efectes en la salut de la microgravetat i la radiació. Es van adonar que els astronautes que estaven més temps a l'espai tenien més símptomes que els que van estar poc de temps. Hui a dia, la NASA, està estudiant mètodes per a evitar que aquests símptomes vagen a més.



Noticia original
Noticies relacionades
Evacúen al segon home a trepitjar la Lluna per problemes de salut
Els problemes de salut dels astronautes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada