divendres, 17 de gener del 2020

Un estudiant de la UPV dissenya un UAV


Ferran Lumbierres, estudiant d’ Ingenieria de Vehicles Aeroespacials en la Escola Superior de Ingenieries Industrial, Aeroespacial y Audiovisual de la UPV, com a TFG a disssenyat un UAV que podria volar amb autonomía infinita amb una incidència solar per damunt del 70 %. L'estudiant ha detallat el procés de disseny i les consideracions tècniques necessàries per poder construir-lo i volar amb garanties d'èxit en missions de llarga durada. El cost dels materials per fabricar aquest UAV no superaria els 3.200 euros.


Si mentre volara hi haguera unes condicions meteorològiques favorables podria volar des d’abril fins setembre, inclús per la nit, però en cas de mal temps deuria aterrar per a carregar les bateries.


La pregunta dels correctors fou com ho aconseguiria, al que Lumbierres va contestar "M'he centrat en l’aerodinàmica, l’estructura, el control autònom, l’energia i obtenció, la construcció, l’optimització de la propulsió i el disseny. Està basat en una sèrie de sistemes que deuen funcionar paral·lelament i amb sintonia. Cada watt pot canviar el transcurs del viatge espacial".






Notícia original

Notícia relacionada 1

Notícia relacionada 2







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada