dijous, 23 de gener del 2020

EL MORTAL VIRUS DE WUHAN S'EXPANDEIX PER TOTA XINA SENSE FRENS

Resultado de imagen de wuhan

El nou virus de Wuhan continua amb el seu preocupant avanç. Després que dijous passat es detectessin els dos primers casos a l'estranger -en Tailàndia i Japó-, aquest cap de setmana les autoritats xineses han confirmat una nova onada d'infeccions a Wuhan i els primers tres positius en altres ciutats de país. També una nova víctima mortal, el tercer mort fins a la data a causa d'aquesta estranya malaltia.

El nombre d'infectats s'ha disparat a Wuhan, la ciutat al centre de la Xina que es considera l'origen de l'brot. La Comissió Municipal de Sanitat ha informat que una tercera persona va morir dissabte a causa d'el misteriós virus, el qual provoca símptomes similars als d'una pneumònia, ocasionant febre i dificultats respiratòries. La seva mort se suma a la d'altres dos homes, de 61 i 69 anys respectivament. Tots dos patien malalties pulmonars per endavant i van morir per les complicacions derivades de la infecció.

El Centre xinès de Control i Prevenció de Malalties va publicar dissabte un comunicat a través de la seva pàgina web i xarxes socials, en què subratllava que aquest nou virus "no és la SARS", una epidèmia originada a la Xina i que va acabar amb la vida de més de 700 persones arreu del món entre 2002 i 2003.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada