dijous, 30 de gener del 2020

PRIMERA TELETRANSPORTACIÓ QUÀNTICA ENTRE XIPS

Imatge relacionada

Aquestes paraules signifiquen que han aconseguit transportar informació entre dos xips sense conexió física, tangible, sola fent servir l'entrellaçament quàntic que existeix entre dos particules. Aquesta connexió ens permet coneixer "característiques" d'una partícula quan observem la seua parella.

El que ocorre és que mentre que un xip normal sols pot calcular una variant en un temps determinat, un xip quàntic pot estar calculant simultaneament varios valors o possibilitats, perquè una de les característiques més importants de les partícules quàntiques és que el seu valor com a partícula pot estar superposat:

Mentre que una partícula normal pot estar (simplificat) en els eixos Y i X, una partícula quàntica pot estar en valors entre aquests dos eixos. És com les mescles de color RGB, que afegixen diferents valors de cada color primari per fer un nou, ocorre el mateix, la cèl·lula té al mateix temps un valor en l'eix X i un en l'eix Y, i això esdevé en un estat indefinit. Nosaltres podem demanar a una partícula quàntica que determine els seus valors en els eixos, però una vegada fet, no pot tornar a la indeterminació





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada