dimecres, 11 de desembre del 2019

La ESA llançara en 2025 el primer satèl-lit per a retirar el fem espacial



Després de que han transcorregut tans anys desde que va començar la investigació espacial i científica ,es van començar a llançar diversos objectes a la l’espai per a fer proves resolint els misteris de l’espai ,però tot asó es un misteri molt gran entónces els cientifics al cami del temps han anat enviant a l’espai molts objectes que resoleren els seus duptes ,i el espai a arribat a un moment que s’en han adonat que ja hi ha diversos residus materials enviats per l’home a l’espai . s’han catalogatuns 22.000 objectes anomenats basura espacial .

Amb tot asò Europa planeja la primera misió de traure fem espacial que s’anomenarà ( ClearSpace-1) .Ténen previst que aquest objecte es llançara al 2025 .Primer intentaran llevar un objecte que van enviar fa anys a l’espaI que forama part de el fem espacial ,colocat a una altitud de 800 km.
Aquest objecte es considera que serà correcte per a emprendre la primera misió .


El ClearSpace es llançara a una òrbita de menys de 500 km de altitud ,primer es realitzara uns ensalls antes de començar l’operació i després obrira les seues pates robòtiques i començarà a captirarles ;,Finalment es llançara contra a l’atmosfera i el seu fregaments contra aquesta desintegrara els residus espacials.


La NASA i la ESA consideren que per a estabilitzar els residus espacials l’única manera es desferse dels reidus mes grans , i també afirmen que si no retiren aquests residus aquests es chocaran contra alres objectes o entre sí provocant mes residus i una gran desesthabilitat espacial .

La ESA preten crear noves tecnologies que pugen retirar en mes eficàcia i cantitat tots aquells residus mitjansant una misió dita (ADRIOS).




NOTÍCIA ORIGINAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada