dijous, 12 de desembre del 2019

ANIMALS EN PERILL D’EXTINCIÓ
Existeixen 5.200 espècies d’animals en perill d’extinció. Les dades apunten que almenys el 20% de la diversitat animal de la terra està apunt de desapareixer. De la humanitat depèn que aquests animals sobrevisquen o desaparegueren per a sempre.

En l’actualitat, la societat civil i les organitzacions no governamentals estan creant moltes alternatives per intentar millorar i evitar aquestes futures desgràcies. El que caldria fer seria contactar amb organitzacions de protecció d’animals per incorporar-nos a la causa animalista, un exemple d’aquestes son WWF i PETA, són les més mediàtiques.


També hi ha una activitat política bastant activa pel que fa a la defensa dels drets dels animals. En realitat, les polítiques i lleis proteccionistes han tingut un alt impacte en la recuperació d'animals en perill d'extinció. Les xicotetes accions sumen encara que pensem que no és així. També moderar la forma en la que vivim i consumim representa un aport valuós, el canvi climàtic és un dels factors que més està generant la desaparició d’aquests. Per supost evitar adquirir peces de vestir fetes a força de pell animal desincentiva la cacera.

En definitiva, definir els nostres patrons de consum és la clau per protegir les espècies en perill d'extinció.



NOTICIA ORIGINAL


NOTICIA RELACIONADA 1


NOTICIA RELACIONADA 2 


VIDEO RELACIONAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada