divendres, 20 d’abril del 2012

Impactes a Mart


Els cràters provocats en Mart per els asteroides pot ser un lloc on podem encontrar vida. Els investigadors han descobert colònies de microbis, açò és una proba de que els craters son utilitzats per a amagar-se de la superficie que esta afectà per el canvi estacional. Aquest fenomen ocurreix tant en la Terra com en Mart, per a comprovar que en el segon planeta també es certa aquesta informació tenen que perforar la terra.
En la Terra es estrany encontrar microbis tan baix degut a la calor, però estos s’alimenten de ferro que s’encontra en les roques de baix terra. Els craters més profunds serveixen com a refugi dels microbis. Els impactes destrueixen i al mateix temps açò provoca que la vida tinga que buscar un refugi, i és allí on hi ha que buscar-la.


NOTICIA ORIGINAL

NOTICIES RELACIONADES:
Vida en Mart
Vida en cràters



Vidio


1 comentari:

  1. Em pareix molt sorprenent que ha Mart s'hi puga trobar vida, ja que fins ara en l'únic planeta que s'hi podia viure era a la Terra.
    Pense que respecte a aquest fenomen, és a dir, que gràcies a que haja caigut un asteroide a Mart s'ha descobert que a partir d'ara el més segur es que siga un planeta habitable.

    ResponElimina