diumenge, 29 d’abril del 2012

Un estudi cintífic afirma que els homofòbics no accepten la seva pròpia orientació.


homofòbia es sol donar en persones que no accepten la seva orientació sexual, els quals estàven obligats de menuts a tindre la orientació que manàven uns pares autoritàris.

L´estudi ha sigut dut a terme per investigadors de l´universitat de Rochester, en Anglaterra. El professor de psicología d´aquesta universitat, va dir: “En algunos casos hemos encontrado personas que están en guerra consigo mismos, y que tratan de ocultar a toda costa este conflicto al exterior”.
Per poder verificar aquesta afirmació, es van dur a terme uns quants experiments en els Estats Units i en Alemanya. I efectivament, es va descubrir una nova evidencia de que la por i l´ansietat que alguns heterosexuals senten cap als “gays”, poden créixer per la propia repressió del dessitjos sexuals.

No obstant això, aquest estudi té serioses limitacions, expliquen els autors. Tots els participants eren estudiants universitaris, pel que seria d'ajuda en futures investigacions,sotmetre a les proves a adolescents més joves que encara segueixen vivint amb els seus pares, i també a adults que tenen vides independents d'ells. D'aquesta manera, es podria veure com evoluciona l'actitud personal al llarg del temps.



-Notícia original

-Notícies relacionades:
  Univisionreno.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada