martes, 17 de abril de 2012

El doble de pingüins.


La població de pingüins emperadors que hi habita en l’Antàrtica es el doble del que pensàvem, segons un estudi realitzat per els científics britànics gracies a la tecnologia de imatges per satèl•lit.
Els experts de la Investigació Andradita Britànica varen usar imatges de molt alta resolució per a calcular el número de colònies de pingüins emperadors que hi ha a l’andradita.
La població actual de pingüins emperadors es de 595.000 exemplars, una xifra que quasi dobla les estimacions prèvies, que situaven el seu numero entre els 270.000 i els 350.000, informa la revista científica ‘Public Library of Sciences ONE’
Aquesta espècie de pingüins , la de major tamany i pes de tots els pingüins, s’agrupa en grans colònies de l’Antàrtica. Els experts s’atreveixen a confirmar que hi ha 44 colònies.
Davant d’un satèl•lit la població de pingüins emperadors resulta clarament visible gracies al seu plomatge blanc i negre, que hi destaca sobre el gel.

Noticia original:

Noticies relacionades:
-Impacte del canvi climatic:
Video:

No hay comentarios:

Publicar un comentario