diumenge, 29 d’abril del 2012

ELS HOMENS PATEIXEN DEPRESSIÓ POST PART


Els pares dels nadons, al igual que les mares també hi pateixen despressió post part.
L'estudi publicat en la revista Social Psychiatry and Psychiatric Epidemiology ens afirma que la depressió dels pares es desprès d'un any d'ahaver nascut el seu fill o filla.

En la recerca es veuen reflectits els resultats de les enqüestes, en les quals ens demostra que aproximadament un 10% dels pares hi diuen que han patit depressió post part. I les dones més o menys quasi el mateix.
La recerca també ajudà a saber que el pares menors de 30 anys hi tenien més possibilitat de patir depressió, que no pas els majors de 30 anys. Esta investigació, s'hi va dur a terme en l'estudi d'un total de 5 mil mares jovens i amb més de 2 mil pares, en els quals els seus fills hi tenien l'edat d'un nen o nena d'un any fins a 5 anys.

El doctor Jan Nicholson hi contà que aquesta depressió es deuia a que els pares hi eren més sensible, referint-se a la salut men tal que hi desempenyaven, a més de perquè hi han de realitzar més funcions i hi tenen més obligacions respecte a la vida que feïen abans i la hi fan ara amb un nadó.

Noticia original


Noticia relacionada
La depressió post part




Videos





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada