divendres, 20 d’abril del 2012

MINERS AMB RISC DE CÀNCER I CARDIOPATIA


Els miners xinessos tenen moltes possibilitats de patir enfermetats respiratories, a més de càncer i enfermetats relacionades amb el cor.
El silici es troba a les roques i a més a la arena. En trecar-se un pedra es forma pols que va cap als pulmons, provocant alhora ferides, problemes respiratoris o fins i tot la mort.

Investigadors que feren búsquedes de salut als miners s'adonaren de que hi tenien molta possibilitat de patir malaties, que altres persones que no s'hi dedicaven a la mineria.
Hi podien patir malties del cor, cardiovasculars segons ens exposa la professora  Weihong Chen de l'Escola de Salut Pública de l'Universitat de Ciència i Tecnologia en Wuhan.

Les investigacions demostraren que els miners tenen més possibilitats de patir enfermetats infecciosses que els que són operats en un hospital.
Els treballadors que hi treballaven a les mines i estaven en contacte amb metalls o fàbriques de ceràmica, patiren molts d'ells càncer de nas i gola.
Molts treballadors de la Xina i la India hi estaven expossats a la pols del silice, este fenomen també està present en Estats Units i Europa.


Segons la OMS molts treballladors xinessos moren tots els anys per silicosi, la qual cosa causa una inflamació. I moltes d'aquestes persones moren al voltant dels 50 anys.
La investigació que es va dur a terme mostrà que un ex miner de Sudàfrica tembé hi patia silicosi.

I a la conclusió a la que arrivaren per a patir menys cassos de silicosi era que a les fàbriques s'hi podia usar sistemes de ventilació més forts i màsqueres que foren més preventives per als miners.

Noticia original

Noticies relacionades
Avanços en el tratament percutáni de l'estenosi aórtica
L'epidemia de tots


Videos

               
               
               

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada