dimarts, 10 d’abril del 2012

El cervell regula el que mengem

S’ha descobert que al cos hi ha un mecanisme que ajuda al cervell a regular la quantitat de menjar que ingerim i també com influeix en el pes corporal. Aquest es basa en la regulació d’unes cèl•lules que s’originen a d’hipotàlem i ajuden a regular l’equilibri energètic del cos entre altres funcions.
Un equip de científics han investigat la forma de treballar aquestes cèl•lules que s’anomenen neurones MCH. Amb aquestes investigacions van observar que els animals del laboratori que tenien moltes hormones MCH provinent de les neurones, menjaven més i dormien també més. Es va observar també que els animals que predominava l’hormona TRH estaven més actius i el seu consum d’aliments era menor.
Investigadors de la universitat de Yale , als Estats Units, van observar en el cervell de ratolins com actuaven aquestes dos neurones, i el resultat fou que ambdues treballen de forma que una contraresta l’activitat de l’altra. Aquestos van continuar la investigació, i es va extraure que a pesar de que les neurones treballaven com a neurotransmissors excitador. Els ratolins mostraven que l’hormona TRH parava l’efecte de les cèl•lules MCH incrementat una senyal en el sistema simpàtic. Aquest fet és el que va fer que els científics aplegaren a la conclusió de que el cervell va lligat a les hores de son i a la quantitat de menjar que ingerim.


-Noticies Relacionades:

-Vidio Relacionat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada