dimarts, 17 d’abril del 2012

Els xiquets nascuts de mares obeses podien enfrontar-se al autisme


Les persones que naixen de persones amb sobre pes tenen un 67% més de patir autisme i més del doble de tenir un desenvolupament més lent  que les de mares d`un pes normal.

Ho a confirmar l`autora de l`estudi , la doctora de la Universitat de Califòrnia en Devis, en la seua investigació va agafar uns 500 xiquets de menor edat que tenien autisme, uns 170 amb altres tipus de discapacitats i 315 normals, i és va descobrir  també moltes mares que patien diabetis tenien fills amb una discapacitat.

Un de cada 88 xiquets de EE.UU tenen símptomes d`autisme i un de cada 6 tenen un retràs perquè moltes de les dones d` EE.UU son obeses pel contrari els pares d`eixos xiquets tenen un pes normal i molts homes obesos no tenen fills autistes, açò podria suposar que els autistes son per culpa de la dona, però en va publicar en una revista que els homes de més de 35 anys també estan associats a l`autisme.

Noticia original

Noticies relacionades:

-  Mutacions genètiques poden ser un clau per a l`autisme

Els símptomes de l`autisme varien amb els xiquets

Video:

1 comentari:

  1. Primerament, l’autisme com molts altres estudis han demostrat és una emfermetat que últimament s’està extenent bastant entre la societat, però no es saben bé quines son les causes. Una d’elles és l’obesitat. A Estats Units degut a que l’índex d’obesitat és major, el risc també ho és. Però, es posible reduïr el nombre de persones afectades?
    Doncs sí, sols una millora profunda en l’alimentació canviaria la vida de tots aquells fills que ara están sofrint emfermetats, i no dic sols l’autisme sinó d’altres també degudes a l’obesitat. Actualment, l’expansió de les inmenses multinacionals de menjar “saludable” i els baixos preus que ofereixen, han desenvolupat en moltes persones addicció a quest tipus de menjar i com a conseqüència, una alta obesitat.
    I per altra part, trobe que no es correcte culpar tant a les dones com als homes, sinó que en lloc es deuria millorar l’educació alimentaria desde les escoles que afavoriria a un consum responsable i a ser conscients de que el que es faça en el present afectara irremediablement al futur.

    ResponElimina