diumenge, 29 d’abril del 2012

El donant de semen amb 82 fills.



Ed Houben, un holandès de 42 anys és el protagonista d'una història en què ha aconseguit tenir 82 fills i en li ven 10 de camí.

Ed Houben es donant de semen des de fa molts anys, però va assegurar que anys després de començar com a donant de semen, va perdre la virginitat, ahi ens  demostra que es donant perquè vol ajudar les persones a que ho necessiten, com són les dones infèrtils , dones sense parella, parelles lesbianes que volen tenir família ....



Quan aquest holandès comença, ho va fer al seu país, on per cada donació li pagaven 100 €, però el govern només li concebia 25 xiquets perquè hi ha una llei que prohibeix superar aquesta xifra.
Houben va arribar als 25 xiquets per tant ja no podia ser donant, però navegant per internet trobar una web alemanya 'Sperm Spender’, que li ha permès arribar a la xifra de 82 fills i, a més a més, li ha permès continuar ajudant a les persones necessitades.

A 'Sperm Spender' els donants posen les seves dades i les dones trien el que creuen més apropiat, contacten amb ells, i no només aconsegueix que no hagin de passar er reproducció assistida, sinó que també evita que hagin de pagar per rebre ajuda.
Houben és elegit entre altres donants per a les dones gràcies al fet que aporta el bon historial, les dades del seu espermograma i altres certificats de salut.

Houben no és l'únic que té una història tan estrany com és aquesta ja que l'amo d'una clínica britànica de fertilitat, Bertold Wiesner, mitjançant estudis creuen que amb el mateix esperma va fecundar uns 600 xiquets.

Notícia Original:

Notícies Relacionades:
•    Un donant, infinits fills :
•    El hombre de los mil hijos :
•    Bertold Wiesner:


Video:


1 comentari:

  1. He decidit comentar a aquest "post" perque m'ha paregut molt interessant, estava mirant alguns més però al final m'he decidit per aquest ja què a part de que està ben explicat m'ha resultat molt curiós, inclús divertit. Com un home pot tindre 82 fills? A més ha estat bé perque aquest home ajuda a la gent i això m'ha agradat molt.

    ResponElimina