divendres, 20 d’abril del 2012

CIFUENTES PROHIBEIX LA PROSSESÓ ATEA PER LA SEUA "CLARA VOLUNTAT DE PROVOCACIÓ".



El 5 d’abril es un dia molt important per als catòlics perquè celebren Setmana Santa mitjançant processons, actes religiosos, etc., però també és relevant per als ateus i/o anarquistes,  els quals han convocat aquest mateix dia, hora i lloc una manifestació per a expresar el seu descontent amb l’ esglèsia.

El Tribunal Suprem de Justicia de Madrid (TSJM) no ha autoritzat, al igual que l’any passat, la marxa convocada per l’Asociació Madrilenya d’Ateus y Lliurepensadors (Amal)   per diverses raons: Perquè està convocada per el mateix dia que és realitzen les processions catòliques, al mateix lloc i hora, per tant és considera un simbol de provocació; perquè és un dia en el que hi ha molts turistes i per tant es concentra un gran nombre de persones al mateix lloc; perquè l’itinerari és el mateix que el de les processons i peruquè els defensors de la religió católica podrien exaltar-se, provocant una contramanifestació.

Per tant el TSJM aprovaria la manifestació, ja que és a dret que te tot ciutadà, el ‘expresar-se, però si és realitza un altre dia que no siga en Setmana Santa. Així i tot els convocants pretenen recurrir la prohibició i, inclús, celebrar la marxa sense permís.

Noticies relacionades:
- Eclipse de Dèu?.
- Tres nits el l’avesper de Sol.
- Peregrins.


Noticia  Original :

Video:



1 comentari:

  1. jo pense que cadascú pot fer el que vuiga, si no estas d'acord o no eres catòlic no vages a vore les prosesons, però deixa fer el que les atres persones vuiguen i el que es una tradicció.

    ResponElimina