dilluns, 1 de febrer del 2021

Veure amb els ulls tancats et pot canviar la vida

No cal obrir els ulls per a veure. Amb els ulls tancats podem realitzar viatges exòtics, volar, parlar amb persones d'altres èpoques i inclús atrevir-nos a fer el que més ens espanta. Anem a recolzar-nos en la neurociència per a desmitificar esta teoria i posar en valor este súper poder de veure amb els ulls tancats.

 Gràcies a les investigacions d'este psicòleg canadenc sabem que l'aprenentatge es pot enriquir amb la visualització, inclús en persones la memòria de la qual està deteriorada. La neurocientífica irlandesa Eleanor Maguire, de la Universitat de Londres, va estudiar als atletes de la memòria, eixes persones que guanyen concursos per tindre una memòria prodigiosa, Utilitzar la nostra imaginació ens ajuda a regular l'estrés, a relaxar-nos i inclús que el nostre cos tinga un major rendiment.

 Podem entrenar des del gimnàs de la nostra imaginació, fent esport mental per a aprendre noves destreses o millorar-les. D'esta manera sabem que l'execució prolongada de tasques en la imaginació pot donar lloc a importants canvis fisiològics. Treballar amb la teua imaginació t'ajudarà a optimitzar els teus resultats i inclús a ser un poquet més feliç





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada