dijous, 4 de febrer del 2021

Els canvis que pateixen els pits i per què es produeixen





No hi ha dos pits iguals, ni s'assemblen entre sí els d'una mateixa dona. Durant una investigació s'han descobert dades curioses sobre l'anatomia i la funcionalitat del pit, que és l'únic òrgan del cos que aconsegueix la seua maduresa en l'edat adulta.

Durant l'embaràs i la lactància els pits pateixen canvis dràstics a causa de la necessitat de desenvolupar una xarxa de conductes i cèl·lules productores de llet per alimentar al bebé. El desenvolupament d'aquestes noves estructures pot provocar que el pit de la mare augmente la seua grandària fins a un 46% des de l'embaràs fins al naixement del xiquet. Encara que no totes les mares experimenten el mateix augment de talla i, en alguns casos es produeix després del part.

Existeixen diferències entre els pits de les dones que han alletat i les que no. No obstant això, s'ha demostrat que alguns aspectes com l'edat, les grans pèrdues de pes, el tabac i la pèrdua de l'elasticitat durant l'embaràs estan més relacionats amb la flaccidesa dels pits que la lactància.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada