dijous, 11 de febrer del 2021

COM COMBATRE L’INSOMNI PER A TINDRE UN COS SA.


El bon somni incideix en l'estat d'ànim, la capacitat per a perdre pes, el rendiment diari i, fins i tot, pot previndre el càncer, la diabetis i les malalties cardíaques. Per a gaudir d'un somni reparador i ple, metges experts aconsellen seguir uns consells. Abans de res, cal conéixer quant somni és suficient per a cada persona. Per a saber quant somni es necessita, es recomana que durant quatre dies es desperte sense alarma.

En els primers dos dies, dorm tot el temps que necessites per a esborrar qualsevol falta de somni. Pots fer migdiada si ho necessites, però això no és un substitut d'una bona nit de somni, però pot ajudar quan hi ha un dèficit d’aquesta.

S'ha demostrat que l'exercici regular té un efecte positiu en la qualitat general del somni. S’ha demostrat que quan les persones combinen exercici aeròbic dues vegades per setmana amb activitats físiques diàries experimenten millors patrons de somni. Cal deixar d'entrenar dues o tres hores abans de ficar-se al llit per a així aconseguir una nit de somni òptima.

La millor temperatura ambient per a iniciar el somni és de 18ºC a 19ºC.

Beure alcohol amb moderació està bé, però més d'una o dues begudes danya la qualitat del somni.

Mentre més café es prenga, més temps es prendrà el cos a eliminar-lo i que desapareguen els efectes.

NOTICIA ORIGINAL
NOTICIA RELACIONADA 1
NOTICIA RELACIONADA 2


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada