dimarts, 2 de febrer del 2021

Per què beure molta aigua és perjudicial?

 

L'aigua és un dels elements centrals de la supervivència del nostre organisme i respecte a la quantitat d'aigua que hem de beure sempre existeixen polèmiques, ja que, a més, cada cos és un món. Tradicionalment s'entén que s'han de beure entorn de dos litres d'aigua diaris, havent de tindre molta cura a no excedir-se.

Nutrition for Good Health publicat en 1974, recomana que un adult mitjà hauria de consumir entre sis i huit gots d'aigua al dia. Per contrari, altres estudis científics estableixen que no hem de forçar-nos a beure ni tan sols 2 litres, sinó que hauríem de beure segons ens ho demane el nostre cos. S'inclou en la regla a la majoria de les begudes. De la mateixa forma existeixen fruites i verdures que contenen fins a un 98% d'aigua.

No hi ha llista que ens puga resumir el bo que resulta per al nostre organisme una correcta hidratació. No obstant això, si ens passem amb la quantitat d'aigua que bevem això pot resultar molt perjudicial per al nostre cos. Prendre molt de líquid pot ser greu en el moment en el qual es causa una dilució de sodi en la sang. Això té conseqüències greus en tant que es produeix una inflamació del cervell i en els pulmons, així com problemes cardíacs. És a dir, beure molta aigua genera un descens sobtat dels nivells de sodi.Per tant hem d'evitar beure més de 10 gots d'aigua diaris, tenint en compte que consumim moltes altres begudes i que tots els aliments contenen igualment líquid.


NOTICIA ORIGINAL

NOTICIA RELACIONADA 1

NOTICIA RELACIONADA 2


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada