dimarts, 2 de febrer del 2021

L'Hospital Vall d'Hebron tindrà el primer robot radiològic del món en endoscòpia



A l'hora de realitzar una endoscòpia, tenir una bona visió de la zona a intervenir no sols és bàsic per a optimitzar el resultat de l'operació, sinó també per a reduir riscos col·laterals en el pacient. L'Hospital Vall d’Hebron de Barcelona disposarà a partir d'aquest estiu d'una arma capdavantera que li convertirà en referent mundial en endoscòpia; el primer robot radiològic que permet realitzar imatges radiològiques en tres dimensions a temps real mentre s'està practicant aquesta cirurgia.


A diferència dels sistemes tradicionals que s'usen en les exploracions de tòraxs i abdomen, que només permeten adquirir imatges parcials, el Pheno obtindrà imatges tridimensionals a temps real gràcies a un arc radiològic robotitzat, que realitza un moviment de rotació complet i adquireix estructures més grans de l'anatomia del pacient.

Connectat a un escàner durant l'endoscòpia, les imatges obtingudes en el procediment podran fusionar-se amb imatges bidimensionals, oferint una panoràmica del malalt que facilitarà la disminució dels errors terapèutics i del temps d'intervenció

 NOTICIA ORIGINAL

NOTICIA RELACIONADA 1 

NOTICIA RELACIONADA 2

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada