diumenge, 2 de juny del 2019

La OMS publica noves directrius para reduir el risc de demencia






L´organització mundial de la salut ha publicat noves pautes per a reduir el risc de contraure qualsevol tipus de demència. Aquestes pautes es centren simplement en portar una vida sana, com menjar saludable o pràcticar diariament qualsevol ejercici.

Uns 50 milions de persones a tot el món pateixen demència i es diagnostiquen quasi 10 milions de nous casos cada any. A més, s'espera que la seua incidència es triplique en els pròxims trenta anys.

L'OMS demana als Governs que invertisquen més en investigació no solament en cures per a la demència, sinó per a la prevenció i la reducció del risc i perquè hi haja millors tractaments.
Els cuidadors són sovint membres de la família que necessiten fer ajustos considerables en la seua vida familiar i professional per a cuidar dels seus sers estimats. Per a ajudar-los, l'Organització ha creat iSupport, un programa de capacitació en línia que brinda assessorament sobre el maneig general de l'atenció, el tractament dels canvis de comportament i com cuidar la seua pròpia salut.

El benestar mental és un component fonamental de la definició de salut. La bona salut mental fa possible que les persones materialitzen el seu potencial, superen l'estrés normal de vida, treballen de forma productiva i facen aportacions a la seua comunitat.




Noticia original
Noticia relacionada 1
Noticia relacionada 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada