dijous, 13 de juny del 2019

La Generalitat investiga la mort de 2 bebes prematurs en l’hospital Vall d’Hebron a Barcelona





La mort dels bebés ha derivat en una investigació encaminada a determinar les causes de la mort i també de la vinculació amb la bacterià “Klebsiella pneumoniae”. Huit bebés tenen la mateixa bacteria que va infectar als dos bebés morts a Barcelona, encara que els especialistes diuen que és “alguna cosa freqüent” en els hospitals.




Salut va prendre totes les mesures que els feien falta per prevenir-ho. Han encarregat una investigació per veure l'orige de les dos morts si hi estan relacionades amb la bacterià. Van informar que huit més dels seus bebes estan també infectats actualment per la mateixa bacterià, però van rebaixar el nivell d’alarma, la doctora va dir que els huit bebés afectats no han presentat símptomes d’infecció de la bacterià.




La bacterià afecta persones immunocompremetides, sobretot a bebés prematurs, pacients quirúrgics i persones d’edat avançada. Els bebés morts havien contragut abans una “enterocolitis narcotitzant” que és una inflamació de l’instestí produïda per la seua prematuritat. Eixe va ser l’orige, segons la detallada explicació de Campins, de la sepsis contraguda recentment per dos nounats.






Noticia relacionada 1

Noticia relacionada 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada